Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Оксана Янішевська: Ваша організація – товариство турботи та небайдужості

24/09/2015

Про це заступник голови облдержадміністрації Оксана Янішевська сказала сьогодні, 24 вересня, на звітно-виборній конференції Товариства Червоного Хреста в Миколаївській області.

«Ваше товариство – це об’єднання мільйонів ентузіастів по всьому світу. Ви опікаєте інвалідів, дітей-сиріт, допомагаєте жертвам стихійного лиха, катастроф. Вас насправді можна назвати товариством турботи та небайдужості», – звернулася до членів Товариства Оксана Янішевська.

Вона подякувала організації за постійну допомогу населенню Миколаївщини, всім тим, хто її потребує: «Щоденно до організацій Червоного Хреста по області звертаються масса людей: соціально незахищенні, хворі, всі хто потребує допомоги та підтримки. Я вдячна вам за всю ту роботу, яку ви проводите в Миколаївській області».

Окремі слова вдячності заступник голови облдержадміністрації висловила за постійну допомогу вимушеним переселенцям, яких за її словами в області вже майже 9 тисяч, а також за постійну активну співпрацю та координацію Товариства з владою.

Голова Миколаївської обласної організації Товариства Червого Хреста Людмила Краснюк розповіла про роботу Товариства та окремо зупинилась на наданні допомоги вимушеним переселенцям.

Так, за її словами, станом на сьогоднішній день загальна сума допомоги вимушеним переселенцям в області складає понад 3 млн. гривень. Допомога надається одягом, взуттям, продуктами харчування, медикаментами, постільними та побутовими засобами, засобами гігієни. Обласна організація отримує гуманітарні вантажі від Німецького Червоного Хреста, Міжнародного Комітету Червоного Хреста. Організовані, відкриті та працюють 35 Громадських пунктів першої допомоги Червоного Хреста в сільській місцевості. 

 

Всі новини →