Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Національний університет кораблебудування святкує 95-річний ювілей

25/09/2015

 Привітати ювіляра прийшла заступник голови облдержадміністрації Оксана Янішевська, голова обласної ради Володимир Луста, народний депутат України Борис Козир.

«За ці роки зі стін цього навчального закладу вийшло безліч унікальних фахівців, багато з яких сьогодні славляться на весь світ - кандидати наук, доктори, професори, справжні професіонали своєї справи. Зберігаючи  традиції, крокуючи в ногу з часом та інноваційними технологіями університет і надалі займає провідне місце у підготовці спеціалістів суднобудівничої галузі», – привітала університет Оксана Янішевська.

За словами заступника голови облдержадміністрації в стінах НУК народжуються інновації, навчаються майбутні інженери і кораблебудівники, менеджери та економісти.

Оксана Янішевська побажала педагогічному та студентському коллективу процвітання, нових здобутків та перемог.

Народний депутат України Борис Козир привітав всіх присутніх та побажав університету розвитку та успішної роботи. «За час існування університету були підготовлені десятки тисяч спеціалістів, завдяки яким сьогодні наші пароплави борознять Світовий океан.Університет виконує основну свою функцію  - він випускає високопрофесіональні кадри».

Борис Козир вручив коллективу НУК Почесну грамоту Верховної Ради Украни.

Викладачі, науковці, лауреати премій отримали грамоти облдержадміністрації та обласної ради.

 

Всі новини →