Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Зі святом, дорогі освітяни!

04/10/2015

Молодь – найбільший скарб нашої країни. І найважливіше, що може дати держава молоді – це освіту і знання. 

Учитель – це не просто професія, рід зайнятості. Учитель – це мистецтво. Мистецтво бути зразком для учнів, мистецтво великодушності і щирості. У кожного з нас був вчитель, який передав свій досвід, мудрість, став другом, порадником.

Викладачі та вчителі сьогодні – помічники, психологи, волонтери, добровольці на фронті. Своїми вчинками ви подаєте приклад для майбутніх поколінь українців, і тим самим формуєте наше завтра. Саме від вашої важкої щоденної праці залежить доля нашої освіченої, сильної нації. 

Сьогодні ми, змінюючи систему освіти, формуємо інше ставлення до педагогічної еліти, робимо все для того, аби професія вчителя була престижною.

Ми бажаємо вам наснаги та терпіння. Хай  ваша освітянська нива буде щедрою  на нові таланти та визначних особистостей. Нехай ваша самовіддача, доброта та працелюбність повертаються до вас сторицею!

Зі святом, дорогі освітяни!

 

З повагою,

голова облдержадміністрації Вадим Меріков

голова обласної ради Володимир Луста

Всі новини →