Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Вадим Меріков привітав Казанківщину з 215-річчям

17/10/2015

Сьогодні, 17 жовтня, голова облдержадміністрації Вадим Меріков привітав жителів Казанківщини з 215-річчям.

«215 років – це не просто дата, це історія, наповнена важливими подіями, досягненнями та визначними перемогами. Ми з вами живемо у важкі часи, в часи гібридної війни, коли гинуть найкращі сини України. Я вдячний воїнам, які присутні в залі, за те, що вони змогли відстояти нашу з вами свободу.

Сьогодні майже 400 казанківців - встали на захист територіальної цілісності України та українського народу. Деякі з них не повернулися з бою, вони віддали життя за мирне небо, за сміх дітей, за майбутнє».

Голова облдержадміністрації оголосив хвилину мовчання в пам’ять загиблих військовослужбовців Андрія Горбаня, Павла Коснаря, Олександра Чумаченка, Альберта Сарухоняна, Олександра Ігнатова.

«Герої не вмирають. Їх іменами повинні бути названі вулиці, на їхню честь встановлені пам'ятники і меморіальні дошки», - сказав Вадим Меріков.

Очільник області закликав казанківців об’єднатися задля майбутнього українського народу:

«Реформи не даються просто, але у нас є досягнення. І ці результати видно у фінансовому, економічному, інвестиційному плані. Попереду ще багато роботи, і у нас є все, щоб реалізувати задумані плани. Для цього потрібно об'єднувати зусилля, наполегливо працювати, вірити у власні сили. І тільки так - ми переможемо! В сьогоднішнє свято хочу побажати всім міцного здоров'я, успіхів, благополуччя, дитячого сміху та звершення всіх намічених планів».

Орденом «За мужність» ІІІ ступеня голова облдержадміністрації нагородив Олександра Д’ячкова, демобілізованого військовослужбовця 19-го окремого мобілізованого батальйону.

Грамотами облдержадміyістрації нагороджено капітана, воїна-інтернаціоналіста, учасника АТО Сергія Матака; начальника управління соціального захисту населення Казанківської райдержадміністрації Віту Перчиць; начальника управління пенсійного фонду в Казанківському районі Михайла Королюка.

Народний депутат України Андрій Вадатурський долучився до привітань, та побажав Казанківщині розквіту, благополуччя та нових досягнень.

Для гостей виступали місцеві творчі колективи, був проведений святковий ярмарок, презентовано фотогалереї історії Казанківщини.

Всі новини →