Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Оксана Янішевська: Ми не залишимо без уваги наших спортсменів

17/10/2015

Про це  заступник голови облдержадміністрації Оксана Янішевська сказала сьогодні, 17 жовтня, під час урочистого відкриття стрибкового сектора басейну «Водолій», який через фінансові труднощі не працював близько 9 місяців і був у стані вимушеної консервації.

Оксана Янішевська розповіла, що відкриття стрибкового сектора дасть можливість більше 200 спортсменам відновити тренування на воді, мова йде про стрибки у воду та синхронне плавання.

«Проблем з фінансуванням нашого «Водолія» багато, також на початку наступного року актуальними стануть питання фінансування дитячо-юнацьких шкіл, тому що більшість з них додатково фінансуються з обласного бюджету. Нам терміново потрібно розв'язати це питання, адже державного фінансування більше не буде. На всіх нарадах,  зустрічах з представниками бізнесу ми завжди говоримо про те, що не можна залишати без уваги наших спортсменів, - зазначила Оксана Янішевська.

Під час відкриття спортсмени показали свою майстерність у стрибках і плаванні.

Всі новини →