Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

В’ячеслав Бонь: Впровадження системи «Прозорро» - крок на шляху забезпечення відкритості державних закупівель

22/10/2015

 Про це заступник голови облдержадміністрації В’ячеслав Бонь сказав сьогодні, 22 жовтня, на відкриті семінару за пілотним проектом щодо впровадження процедури електронних закупівель. Семінар проводиться  для  південних регіонів України – Миколаєвської, Херсонської та Одеської областей.

«Семінар допоможе вивчити досвід реалізації системи в країнах ЄС. Спеціалісти розкажуть концепцію реалізації в Україні, зупиняться конкретно на введенні системи «Прозорро».

Я є прихильником того, щоб перед впровадженням реформ або інновацій, попереду йшов пілотний проект. Це дозволяє пропрацювати і виправити всі помилки та недорахунки. Впровадження системи «Прозорро» - крок на шляху забезпечення відкритості державних закупівель», - розповів заступник голови облдержадміністрації.

На дводенному семінарі будуть обговоренні нововведення, що передбачаються проектом нового Закону України «Про публічні закупівлі», принципи функціонування системи електронних закупівель в Україні та інші питання, які можуть виникнути, під час загальнонаціонального впровадження. 

Всі новини →