Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

20 років з дня інтронізації патріарха Філарета

22/10/2015

 Ваша Святосте! 

Висловлюємо Вам найщиріші слова привітання і глибокої шани з нагоди 20-ї річниці незалежності Української православної церкви Київського патріархату та з нагоди 20-ї річниці обрання Вашої Святості Патріархом Київським і всієї Русі-України.

У цей знаменний день прийміть найтепліші слова вдячності за Вашу жертовну працю на благо Української Православної Церкви та Української держави. Ваше невтомне багаторічне служіння українському народові здобули Вам великий авторитет як на Україні, так і поза її межами! Ви – один із символів незалежної, єдиної і соборної України! Ми віримо, що Ваші щирі молитви за Україну і її синів та дочок сприятимуть зміцненню на нашій землі миру та спокою!

У цей день дозвольте побажати Вашій Святості здоров’я, душевного миру та  наснаги на многії літа в ім’я правди, добра і справедливості!

 

З повагою,

голова облдержадміністрації Вадим Меріков

голова обласної ради Володимир Луста

Всі новини →