Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Оксана Янішевська: Постійна турбота про наших ветеранів – честь та обов’язок

27/10/2015

 До Дня визволення України від фашистських загарбників  заступник голови облдержадміністрації Оксана Янішевська розповіла про соціальну підтримку ветеранам Другої світової війни.

За її словами, до річниці визволення України від фашистських загарбників передбачено грошову допомогу ветеранам. Порівняно з 2014 роком розмір допомоги збільшено вдвічі.

За станом на 25 жовтня виплату до річниці визволення України від фашистських загарбників проведено вже 909 особам, використано 921 тис. грн. За рахунок коштів бюджетів районів та міст області виплату до річниці визволення України від фашистських загарбників  в розмірі 500  або   1000 грн. отримали 925 осіб на загальну суму 862 тис. грн.

«В області створені належні умови роботи громадських організацій ветеранів. У нас налічується 24 міських та районних організацій ветеранів, що утримуються за рахунок коштів місцевих бюджетів», - додала Оксана Янішевська.

Так, на 2015 рік на фінансову підтримку статутної діяльності обласної організації ветеранів виділено 254,5 тис. грн.

«Ветерани-визволителі України – ті люди, які навчили нас по-справжньому любити свою країну. Ми успадкували від них мужність, почуття обов'язку і патріотизм. І сьогодні наш обов’язок – всіляко підтримувати та допомагати їм», - сказала заступник голови облдержадміністрації Оксана Янішевська. 

Всі новини →