Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

В Сватове передали майже 40 тон гуманітарної допомоги

04/11/2015

Сьогодні, 4 листопада, до міста Сватове Луганської області був відправлений гуманітарний вантаж, який був зібраний жителями всієї Миколаївщини.

За ініціативи голови облдержадміністрації Вадима Мерікова до збору вантажу були залучені усі райони області і в результаті було зібрано близько 40 тонн продовольчих та промислових товарів (продукти харчування, питна вода, теплі речі, медикаменти, плівка прозора, будівельні матеріали). Крім того, управління капітального будівництва ОДА направило 7 тисяч кг цементу.

За словами Вадима Мерікова, це вже 7 допомога від Миколаївської області для військових та громадян, які постраждали від бойових дій на Донбасі:

«Ми не байдужі до тієї біди, що сталася в Сватове. Відправляємо черговий гуманітарний вантаж, і сподіваємося, що це допоможе населенню Луганської області. Жителями Миколаївщини зібрано будівельні матеріали, продукти харчування, медикаменти та теплі речі».

Заступник голови облдержадміністрації Микола Романчук розповів, що всі райони Миколаївської області долучилися до збору вантажу:

«Це був загальний збір всіх жителів Миколаївської області - фермерів, підприємців, волонтерів та просто небайдужих людей, які відгукнулися на ту біду, що трапилася в Сватове».

За словами керівництва області,  вже сьогодні вночі вантаж вирушить на місце призначення і завтра вдень має бути в Сватове.   

Всі новини →