Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Вадим Меріков: Миколаївський морегосподарський комплекс - не придаток Одеси

19/11/2015

Про це голова облдержадміністрації Вадим Меріков заявив сьогодні, 19 листопада, під час наради ДП «Адміністрація морських портів України» та розкритикував роботу колишніх керівників АМПУ та ДП «Дельта-Лоцман». За його словами, завдяки активній співпраці за останній рік вдалося залучити нові інвестиції, в тому числі і державні, а також прийняти фінплан на 2016 рік.

«За 5 років морегосподарський комплекс не бачив капітальних інвестицій з боку держави, і тільки за останній рік, при активній співпраці та участі стивідорних компаній ми змогли довести, що Миколаїв -це логістичний центр, а наш морегосподарський комплекс - не придаток Одеси. У нас великий потенціал для розвитку і вже в 2016 році ми вперше отримаємо колосальні кошти для поглиблення акваторій портів і Бузько-Дніпровського лиманського каналу, будівництва причальних стін, що дасть можливість забезпечити 2-х сторонній прохід суден», - сказав Вадим Меріков.

Всі новини →