Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Вадим Меріков закликав керівників районів та міст бути жорсткими в питанні встановлення вагових комплексів

10/12/2015

 Про це голова облдержадміністрації Вадим Меріков заявив під час засідання Ради регіонального розвитку області.

Нагадаємо, що у Мінінфраструктури заплановано придбання сертифікованих стаціонарних вагових комплексів, які в першу чергу будуть встановлені в Миколаївській, Херсонській, Одеській областях.

Вадим Меріков вважає, що близько 100 вагових комплексів, які заплановано закупити в 2016 році, повинні бути встановлені після ремонту автодоріг.

«Я звертаюся до керівників райгосадміністарцій і мерів міст: наша позиція повинна бути дуже жорсткою в даному питанні. Єдина моя рекомендація і сподіваюся її підтримає «Укравтодор» - потрібно відремонтувати дорогу, і тільки після цього повинні бути встановлені вагові комплекси, які будуть функціонувати в рамках Порядку визначеного Кабміном. Якщо нам це вдасться, тоді ми не побачимо ті перевантажені машини і тих людей, які піднімають соціальні хвилі. Хоча насправді за цим стоять певні особи, які відстоюють просто свій бізнес, не думаючи про державу, не думаючи про розвиток Миколаївської області, а лише про свої власні кишені. Мова не йде про водіїв, а мова йде про власників тих підприємств транспортних і зернових, які постійно намагаються лобіювати інтереси в питаннях перевезень аграрної продукції», - сказав він.

Всі новини →