Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Вадим Меріков про готовність області до погіршення погодних умов

06/01/2016

 Голова облдержадміністрації Вадим Меріков розповів про підготовку комунальних служб області до ускладнення погодних умов.

За його словами, на сьогоднішній день готові приступити до розчищення доріг від снігу 2166 працівників дорожніх і комунальних служб. Підготовлено 117 одиниць спеціальної техніки облавтодору, 257 одиниць комунальної техніки в населених пунктах Миколаївщини, близько 30 тисяч тонн піщано-сольової суміші.

За останні дні на дорогах області було задіяно 370 чоловік, 84 одиниці техніки, використано 1,55 тис. тон піщано-сольової суміші.

Облдержадміністрацією проведено оперативну нараду за участю керівників міських та обласних відповідних служб і підприємств, з приведення в підвищену готовність сил і засобів.

Крім того, сьогодні було проведено позачергове засідання комісії з питань надзвичайних ситуацій та техногенно-екологічної безпеки, на якому було розглянуто план спільних дій при настанні несприятливих погодних умов.

Вадим Меріков окремо відзначив і подякував за роботу комунальні служб міста Миколаєва. За його словами, цього року служби спрацювали на випередження і забезпечили гарний прозджуваний стан на дорогах міста:

«З погодними умовами якісно справляються служби всіх районів області, чия робота під моїм особистим контролем. Окремо хочеться відзначити комунальні служби міста Миколаєва, які цього року одні з кращих по боротьбі із зимовою стихією».

Всі новини →