Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Рятувальники Миколаївщини надають допомогу медичним працівникам

20/01/2016

Внаслідок снігопаду, який пройшов на території Миколаївської області, на автошлях рух транспорту ускладнений.

Рятувальники Миколаївщини надають всебічну допомогу у ліквідації наслідків негоди, зокрема у транспортуванні хворих до лікарень, а також під час прямування карет швидкої медичної допомоги на виклики. Тільки за минулу добу, 19 січня, співробітники Служби порятунку 12 разів виїжджали на допомогу медикам.

Рятувальники допомагали у транспортуванні людей у містах Миколаїв, Новий Буг, Очаків, Вознесенському та Очіківському районах. У м. Очаків, с. Трикрати Вознесенського району, Доманівському районі співробітники Миколаївської Служби порятунку доправили до медичних закладів трьох вагітних жінок. У містах Миколаїв та Новий Буг рятувальники 5 разів надавали допомогу бригадам швидкої медичної допомоги, які прямували до місця виклику.

Окремої уваги заслуговує випадок, який стався у м. Новий Буг. Тут, рятувальникам довелося допомагати у транспортуванні хворої тримісячної дитини до центральної районної лікарні. Батьки, виявивши високу температура, викликали лікарів, однак через складні погодні умови бригада швидкої медичної допомоги не мала змоги дістатися до місця проживання родини. Співробітники Служби порятунку допомогли лікарям дістатися до хворої дитини, а потім транспортувати її до лікарні де малюк отримав всю необхідну медичну допомогу.

Всі новини →