Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Микола Романчук: Ми повинні забезпечити демобілізованих всім тим, що належить їм за законом

11/02/2016

Про це перший заступник голови Миколаївської облдержадміністрації Микола Романчук говорив сьогодні, 11 лютого, під час проведення робочої наради з питань виділення земель воїнам-учасникам антитерористичної операції у Миколаївській області, зокрема у Жовтневому районі.

Відкриваючи нараду, Микола Романчук наголосив на безумовній координації роботи всіх органів влади не лише у Жовтневому районі, а й у Миколаївській області. Окремо перший заступник голови Миколаївської облдержадміністрації подякував начальнику управління соціального захисту населення Жовтневого району Ірині Кулик за допомогу надану військовослужбовцям 53-ї механізованої бригади, військова частина яких дислокується на полігоні Широкий Лан

В ході наради керівник землевпорядної служби області навела статистичні дані про хід отримання військовослужбовцями земельних ділянок зазначивши, що учасники АТО та члени родин загиблих військовослужбовців отримали 2 730 дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення 3 504 земельних ділянок на Миколаївщині. Загальна площа відведених земель становить 5 063 га. Зокрема, у Жовтневому районі отримали 205 заяв. З них, за станом на теперішній час, опрацьовано більше 90% клопотань на земельні ділянки загальною площею понад 300 га.

Під час обговорення проблем, що можуть виникати у процесі оформлення всіх необхідних документів, виконувач функцій та повноважень голови райдержадміністрації Тетяна Коновалова порушила питання недостатньої обізнаності учасників АТО у самій процедурі та необхідності проведення роз’яснювальних робіт з цього питання відповідними службами, проведенню консультування військовослужбовців та співпраці з сільськими, селищними радами «Вирішення проблеми в плідній співпраці та координації роботи». 

Всі новини →