Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Звернення голови облдержадміністрації з нагоди дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

15/02/2016

15 лютого ми вшановуємо тих, кому довелося воювати на території інших держав. Українські воїни виконували складні завдання у понад 20 країнах світу: це Ліван, Угорщина, Єгипет, Ірак, Ангола, Сьєрра-Леоне, Чехословаччина, Ефіопія, Югославія, Афганістан.

Цьогоріч виповнюється 27 років з дня виведення військ з Афганістану. Через «афганське пекло» пройшло більше 150 тисяч українців, понад 3 тисячі поклали своє життя в цій страшній війні.

Пам’ятаємо кожного, хто віддав своє життя заради миру. Воїни-інтернаціоналісти з честю виконали свій обов’язок, стали гідним прикладом героїзму, честі, мужності. Вони, як ніхто інший, знають справжню ціну мирного життя.

Шановні учасники бойових дій!

Сьогодні, коли Україна протистоїть зовнішній агресії, українській армії необхідний ваш бойовий досвід та мудрість. Дякуємо, що ви стали справжніми комбатами, побратимами, військовими батьками для солдатів у цій неоголошеній війні.

Ми вкотре довели, що Україна – це земля справжніх Воїнів, Героїв, Патріотів.

Бажаю вам і вашим родинам добра, здоров’я, довгих років життя, а найголовніше – миру.

Україна переможе!

 

З повагою

Вадим Меріков

Всі новини →