Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Вадим Меріков передав 36-й бригаді позашляховик

23/02/2016

 Голова облдержадміністрації Вадим Меріков в грудні минулого року, під час поїздки в зону проведення АТО, відвідував бійців 36-ї окремої бригади морської оборони, тоді було піднято питання про позашляховики.

Сьогодні, 23 лютого, голова облдержадміністрації Вадим Меріков разом з головою облради Вікторією Москаленко зустрілися з командиром бригади Дмитром Делятицьким вже в Миколаєві і передали обіцяний подарунок.

«У грудні в Широкино, коли я спілкувався з хлопцями, вони розповіли про те, що їм необхідні позашляховики. Я особисто і ще кілька бізнесменів придбали такі необхідні машини. Наступного тижня в Україну прибуде ще один автомобіль і буде переданий на передову », - розповів Вадим Меріков.

Він зазначив, що в рамках виконання Указу Президента України про шефську допомогу в області вже проведено ряд нарад, за участю командирів гарнізонів, військових частин і представників бізнесу.

«Протягом 2 років ми активно допомагаємо і продовжуємо підтримувати військових, це велика заслуга і волонтерів, і представників бізнесу, і всіх небайдужих жителів області. Зараз ми трохи систематизуємо цей процес, закріпивши кожну військову частину за конкретним миколаївським підприємством », - зазначив він.

Як розповів Дмитро Делятицький, вже на цьому тижні позашляховик передадуть на передову. Командир показав гостям військове містечко, ознайомив з ходом будівельних робіт, розповів про потреби бригади. Серед того, що необхідно в першу чергу - меблі, ворота в склади, де зберігається військова техніка і ремонт будівлі, де несуть службу чергові частини.

Вадим Меріков і Вікторія Москаленко пообіцяли допомогти в цих питаннях.

Під час розмови Дмитро Делятицький, розповів, що телевізійний сюжет, який нещодавно вийшов на одному з телеканалів - провокація і дискредитація всієї бригади.

«Поки 95% бойового складу бригади несе службу на сході країни, 4 людини сидять в тилу, дискредитуючи всіх нас. Стан одного намету не може давати оцінку всій бригаді », - впевнений командир

Всі новини →