Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

У Миколаївській області планують обмежити проїзд великовагового транспорту

25/02/2016

Про це розповів голова облдержадміністрації Вадим Меріков, коментуючи ситуацію з перекриттям доріг.

Нагадаємо, що вчора, жителі Єланецького району перекрили трасу Н-14 «Олександрівка-Кіровоград-Миколаїв», а сьогодні вранці активісти перекрили трасу Н-11 «Дніпропетровськ-Миколаїв» для проїзду вантажного транспорту.

«З одного боку ситуація напружена, а з іншого «підігрівається» регіональними політиками, які не заявляють про те, що вони опозиція, а просто зацікавлені в особистому піарі. Не варто нагнітати ситуацію. Я розмовляв з активістами, які сьогодні перекрили дорогу і закликав не порушувати закон», - розповів він.

Також Вадим Меріков озвучив результати телефонної розмови з Міністром інфраструктури.

«Зараз спільно з «Укравтодором» та Міністерством інфраструктури ми готуємо розпорядження про обмеження руху великовантажного транспорту по дорогах державного значення в нашій області. Сподіваюся вже протягом декількох днів, такий документ буде опубліковано і набере чинності», - сказав Вадим Меріков.

За його словами, це дасть можливість тимчасово обмежити рух вантажного транспорту по дорогах Миколаївської області.

Він розповів, що цього року Миколаївській області заплановано виділити більше 300 млн. грн на ремонт доріг Н-11, Н-14. На цих напрямках проводяться незначні роботи по забезпеченню проїзджувальності доріг, але ремонт буде проводиться тільки після надходження коштів і настання відповідних погодних умов.

Вадим Меріков зазначив, що і в інших областях проблеми з дорогами. Так як з державного бюджету продовжують погашати багатомільярдні заборгованості за ремонтні дорожні роботи, які проводилися до «Євро-2012».

Всі новини →