Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Вадим Меріков: 17 сепаратистів-терористів обмінені на наших військовослужбовців

11/03/2016

 Про це розповів Вадим Меріков під час свого виступу перед депутатами обласної ради.

Він зазначив, що вступаючи на посаду поставив ряд стратегічних завдань, серед яких і боротьба з проявами сепаратизму.

«Ми зберегли мир, спокій і закріпили статус південного форпосту України. В умовах особливого періоду, військових дій на сході і анексії Криму ми не допустили ні «російської весни», ні «російської осені». 17 сепаратистів-терористів, затриманих на території області, були обміняні на наших Героїв-військовополонених», - розповів він.

Керівник області нагадати, що понад 500 депутатів районних, міських та обласної рад підтримали рішення ВР про визнання РФ країною-агресором, а «ДНР-ЛНР» - терористичними організаціями.

В області сформовано 11-й окремий стрілецький батальйон, на який покладено завдання з територіальної оборони, а також загони оборони і роти охорони при військкоматах. До охорони правопорядку підключені представники громадських формувань. А за результатами 6 етапів мобілізації, до лав Збройних Сил України призвано понад 11 тисяч військовозобов'язаних. «Миколаївщина втратила 136 кращих воїнів, наших землячків, Героїв ... - вічна пам'ять їм», - сказав Вадим Меріков.

Всі новини →