Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Миколаївщину туристичну презентують на UITT 2016: «Україна - Подорожі та Туризм»

30/03/2016

Сьогодні, 30 березня, в Києві стартувала Міжнародна туристична виставка UITT 2016 «Україна - Подорожі та Туризм». В якій взяла участь і делегація від Миколаївської області у складі заступника голови облдержадміністрації Оксани Янішевської, члена Ради з розвитку туризму при Миколаївській облдержадміністрації Тетяни Чичкалюк, заступника начальника відділу з питань економіки природокористування та туризму Руслана Волчецького, піар-менеджеру проекту «Агенція розвитку Миколаєва» Євгенії Дулько та голови громадської організації «Фонд оновлення села» Олександра Максименка.

Національний природний парк «Бузький Гард», історико-археологічний музей просто неба Ольвія, Кінбурнська Коса, Актовський каньйон, Причорноморське узбережжя - ці та інші унікальні туристичні об’єкти представить Миколаївщина на ХХІІ міжнародній виставці.

Цього року, на відміну від минулих років, потенціал області буде представлений у складі Національного стенду України, а не окремих туристичних об’єктів та місць відпочинку.

Виставка є однією з наймасштабніших туристичних подій в Україні, яка передує старту активного туристичного сезону. Під час неї визначаються пріоритетні та актуальні туристичні напрямки на весь літній сезон 2016 року. Саме тому участь у ній є важливою передумовою для залучення туристів та інвестицій в область.

Підготовка до виставки проходила за позабюджетні кошти за підтримки Офісу розвитку Миколаївщини та «Агенції розвитку Миколаєва» .

Всі новини →