Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

За підсумками роботи ФДМУ по Миколаївській області займає 1 місце серед регіонів України

05/04/2016

За підсумками роботи з січня по березень 2016 року Регіональним відділенням забезпечено надходження коштів від приватизації об’єктів державної власності та інших надходжень, безпосередньо пов’язаних з процесом приватизації у сумі 4731,5 тис.грн., що складає 106,3 % від встановленого ФДМУ річного завдання на 2016 рік.

Також надійшов ПДВ від продажу об’єктів приватизації в сумі 946,3 тис.грн. Загальна сума надходжень від приватизації державного майна разом з ПДВ склала 5677,8 тис.грн.

До загального фонду Державного бюджету за 3 місяці 2016 року  Регіональним відділенням ФДМУ по Миколаївській області перераховано коштів від продажу об’єктів приватизації державної власності та інших надходжень, безпосередньо пов’язаних з процесом приватизації в сумі 4731,5 тис.грн., крім того перераховано ПДВ від продажу об’єктів приватизації державної власності в сумі 946,3 тис.грн.

Регіональне відділення ФДМУ по Миколаївській області  за підсумками роботи в січні-березні 2016 року займає 1 місце серед регіонів України по надходженню коштів від продажу об’єктів державної власності. Сума надходжень по Регіональному відділенню за зазначений період дорівнює 42,7 % від загального підсумку надходжень по ФДМУ. 

Всі новини →