Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Миколаївська область розриває співпрацю з двома областями РФ

06/04/2016

 Відповідні листи на ім'я губернаторів Тюменської і Мурманської областей підписав голова облдержадміністрації Вадим Меріков.

«В умовах військової агресії, анексії Криму, окупації частини Донецької і Луганської областей, тисяч загиблих і поранених, серед яких і наші воїни, 2-сторонніх секторальних санкцій не бачу сенсу у співпраці з регіонами країни-агресора», - вважає голова облдержадміністрації.

Вадим Меріков нагадав, більше 500 депутатів районних, міських та обласної рад підтримали рішення ВР про визнання РФ країною-агресором, а «ДНР-ЛНР» - терористичними організаціями.

«При цьому сьогодні серед жителів Мурманської і Тюменської областей багато тих, які воюють на боці терористів. Російських військових, уродженців цих регіонів неодноразово затримували на території України», - зазначив він.

Угода між Миколаївською та Тюменської областями про співробітництво в торгово-економічній, науково-технічній і культурній сферах було підписано 25 травня 2011 року Миколою Кругловим.

Аналогічна Угода з Урядом Мурманської області підписана 31 травня 2003 року Олексієм Гаркушею.

Всі новини →