Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Вітаємо з перемогою юних науковців!

14/04/2016

З 5 по 8 квітня в м. Києві на базі Національного еколого-натуралістичного центру відбувся ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України відділення «Екології та аграрних наук». Миколаївську область представляли 2 вихованки Обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді: Вершиніна Катерина, учениця 11 класу Миколаївського муніципального колегіуму імені В.Д. Чайки та Гуцаленко Ксенія, учениця 11 класу Миколаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 6 Миколаївської міської ради Конкурс-захист складається з трьох випробувань: заочне оцінювання робіт, написання контрольної роботи з базової дисципліни та власне захист.
Високі результати заочного оцінювання науково-дослідницьких робіт надали дівчатам впевненості, тож, попри велике хвилювання, конкурсантки з Миколаївщини чудово справилися з контрольною роботою, а під час захисту продемонстрували належний рівень осмислення досліджуваних проблем.
За підсумками конкурсу-захисту Вершиніна Катерина посіла ІІ місце у секції «Селекція та генетика», а Гуцаленко Ксенія – ІІІ у секції «Екологія».
Обласний еколого-натуралістичний центр та Миколаївське ТВ МАН пишається своїми вихованцями та бажає їм подальшого успішного подолання наукових вершин!

Всі новини →