Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Миколаївщина у всеукраїнській акції «За чисте довкілля»

22/04/2016

 23 квітня – день загальноукраїнського післязимового прибирання – «День благоустрою», що є складовою щорічної акції з благоустрою «За чисте довкілля». У цей день в усіх населених пунктах області відбудуться толоки з благоустрою територій.

 З 21 березня по 30 травня проводяться заходи щодо забезпечення чистоти і порядку в населених пунктах, ліквідації несанкціонованих звалищ, прибирання та приведення у належний санітарний стан прибудинкових територій, парків, скверів, очищення від сміття лісосмуг, берегів водойм і т.п., будуть висаджуватися дерева та квітники.

Станом на 20 квітня  участь в акції по всій області прийняло близько 20 тисяч чоловік, у тому числі  9 тисяч студентської та учнівської молоді, прибрано 360 парків та скверів, 385 кладовищ, 463 братських могил, меморіальних комплексів та місць почесних поховань; висаджено більше 10 тисяч дерев, 3 тисячі кущів, ліквідовано 402 несанкціонованих сміттєзвалища, на яких зібрано побутових відходів в обсязі 8,3 тис.м3.

 Запрошуємо колективи підприємств, установ та організацій усіх форм власності, небайдужих громадян взяти активну участь у заходах акції «За чисте довкілля», які організовуються районними держадміністраціями та відповідними органами місцевого самоврядування.

У Миколаєві центральної локацією з прибирання стане пляж мікрорайону «Намив», всі учасники зустрічаються о 10:00 біля причалу.

У проекті беруть участь громадські організації, комерційні компанії та державні підприємства, співробітники яких приєднуються до акції на рівні корпоративної соціальної відповідальності. Головним організатором в Миколаївській області є ГО «Молодіжний рух« Молодь за права людини».

Всі новини →