Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

При облдержадміністрації створили Раду ветеранів і учасників бойових дій

22/04/2016

Відповідне розпорядження сьогодні, 22 квітня, підписав голова облдержадміністрації Вадим Меріков.
 
«Рада стане зв'язком трьох поколінь воїнів. Ми єдиний народ, єдина громада Миколаївської області, тому і радості, і горе ми повинні ділити разом. Тільки об'єднавши зусилля, ми досягнемо результату, і в соціальному захисті, і обороні області, і в економічному розвитку. Я відкритий і готовий підтримувати ваші пропозиції. Мені дуже важливо, щоб ініціатива виходила від вас, впевнений, що новостворена Рада буде робочим органом», - сказав Вадим Меріков під час зустрічі.
 
Співголовами Ради ветеранів та учасників бойових дій стали Микола Поротников (голова Миколаївської обласної організації ветеранів України), Юрій Соловей (голова Миколаївської обласної спілки воїнів-інтернаціоналістів та запасу), Ілля Шполянський (голова Миколаївської філії громадської організації «Українська асоціація інвалідів АТО»). До складу Ради увійшли Олександр Завражин, Валерій Лялін, Олександр Терещенко.
 
Крім того, Вадим Меріков запропонував співголовам Ради стати його радниками, що дасть можливість ефективно і оперативно відпрацьовувати актуальні питання.
 
«Важливо налагодити ефективний взаємозв'язок для підтримки і допомоги ветеранів та учасників бойових дій», - сказав він.
 
Під час зустрічі обговорили актуальні питання санаторно-курортного оздоровлення, пільгових медикаментів для ветеранів, напрацювання щодо внесення змін у вже існуючі обласні програми.

Всі новини →