Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Адміністрація морських портів України і Батумський морський порт підписали меморандум про співпрацю

26/04/2016

 В ході бізнес-форуму «Миколаїв-Батумі» підписано меморандум про співпрацю між Адміністрацією морських портів України та  Батумським морським портом. Підписантами меморандуми вступили:  голова ДП «Адміністрація морських портів України» Андрій Амелін і перший заступник генерального директора ТОВ «Батумський морський порт» Рамаз Гіоргадзе.

Відповідно до Меморандуму, сторони домовилися розвивати співробітництво з обміну інформацією, що становить взаємний інтерес, сприяти обміну досвідом з питань стратегічного планування розвитку портів, залучення інвестицій, системи якості в портовій діяльності, безпеки мореплавства.

Крім того, сторони домовилися налагодити співпрацю для залучення додаткових експортно-імпортних і транзитних вантажопотоків в міжпортовому сполучені.

«Сьогоднішній форум став чудовим майданчиком для пошуку нових контактів, пошуку ефективних рішень для розвитку Миколаївського регіону, і всього морегосподарського комплексу України. Упевнений, в подальшому ми посилимо існуючі зв'язки з нашими грузинськими колегами. Сьогодні порти України готові приймати додаткові вантажопотоки. На наш погляд упор потрібно робити як на відновлення двосторонніх відносин між нашими країнами, так і на налагодження транзитних напрямків», - зазначив Андрій Амелін.

Всі новини →