Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

В області обговорять розвиток дорожньої карти для плодоовочевого сектору

20/04/2016

27-28 квітня  в Миколаєві відбудеться перша консультація зацікавлених сторін з розвитку дорожньої карти ланцюжка створення додаткової вартості для майбутнього плодоовочевого сектору. Захід організовує Міжнародний торговий центр в рамках проекту «Зв'язок українських МСП в плодоовочевому секторі з глобальними та внутрішніми ринками і ланцюжками створення додаткової вартості» за сприяння РТПП Миколаївської області в партнерстві з Миколаївською облдержадміністрацією.

Обговорення проходитимуть впродовж двох днів, учасників консультуватимуть фахівці МТЦ, в супроводі фахівця міжнародного сектора, поділяться первісною комплексною оцінкою сектора, а також представлять міжнародні тенденції ринку і можливості розвитку плодоовочевого сектора на півдні України.

Завдяки серії консультативних вправ зацікавлені сторони зможуть досягти консенсусу поточної діяльності в плодоовочевому секторі з допомогою фахівців МТЦ, щоб визначити ринкові стратегічні напрямки, а також домовитися про здійснення пріоритетних заходів. Ця консультація служитиме орієнтиром для розвитку сектора та створення плану реалізації проекту МТЦ.

За матеріалами РТПП в Миколаївській області

 

Всі новини →