Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Голови РДА прозвітували про співфінансування ремонтних робіт на дорогах загального користування

11/05/2016

Сьогодні, 11 травня, перший заступник голови облдержадміністрації Микола Романчук провів селекторну нараду з голова райдержадміністрацій. Головне питання - організація ремонтних робіт на дорогах загального користування області на умовах співфінансування.

На нараді також були присутні начальник управління інфраструктури Едуард Волошинович,  начальник служби автомобільних доріг у Миколаївській області  Олександр  Антощук та начальник Державної служби України з безпеки на транспорті  в Миколаївській області Сергій Кривошапко.

Так, на сьогоднішній день в 15 районах  вже проведені сесії районних рад, на яких прийняті рішення щодо спрямування коштів для ремонту доріг . Загалом   районними міськими, сільськими, селищними радами цих районів на ремонт доріг вже виділено 25 млн. грн 

Проведення сесій у 4 районах планується вже у найближчі місяці.

Олександр Антощук проінформував, що Службою автодоріг оголошено тендери на виконання дорожньо-будівельних робіт на автомобільних дорогах Н-11 «Дніпропетровськ-Миколаїв», Т-15-04 Первомайськ-Новоукраїнка,  Н-14 Олександрівка-Кіровоград-Миколаїв, Т-15-01 «Миколаїв-Станіслав-Херсон» та Т-15-08 «Калинівка-Снігурівка-Березнегувате».

Голови райдержадміністрації прозвітували про виконання ямкового ремонту на дорогах місцевого значення з використання бюджетних та позабюджетних коштів. Так, в Єланецькому районі вже проведено ямковий ремонт дороги Р-55 з використання 10 тон асфальту. Ямкові роботи частково виконуються в Баштанському, Березанському, Братському, Веселинівському, Вознесенкському, Врадіївському, Новоодеському, Миколаївському, Первомайському та Снігурівському районах.

 

Всі новини →