Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Більше 1 млрд грн. заробила Миколаївщина за 4 місяці поточного року

12/05/2016

Про це повідомив голова облдержадміністрації Вадим Меріков розповідаючи про виконання фінансового плану Миколаївської області.

«За 4 місяці поточного року Миколаївщина заробила більше 1 млрд грн, що на 28% більше, ніж планували. Фінансовий план перевиконано на 235 млн. грн. Серед лідерів по наповненню бюджету Березнегуватський район, де план перевиконано більше ніж у 2 рази, а до бюджету надійшло 7,5 млн. грн, Вознесенський район заробив 13,6 млн.  грн, що на 92,5 % більше очікуваного, Новоодеський – 16 млн. грн, що більше на 90,2% від запланованого. Куцурубська об’єднана територіальна громада перевиконала план надходжень на 59,7% та отримала майже 703 тис. грн понад плану. Ці результати вкотре підтверджують ефективність впровадження децентралізації», – повідомив він.

За словами Вадима Мерікова ці кошти будуть спрямовані насамперед на розвиток інфраструктури.

Як приклад він навів ремонт, реконструкцію соціально-культурних установ області. Так, на початок року на ці роботи було заплановано 65 млн. грн, а вже за результатами чотирьох місяців ця сума збільшилась більш ніж у 2,3 рази та склала 150,6 млн. грн.

 

Всі новини →