Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Завдяки «ProZorro» область заощадила близько 16 млн. грн

13/05/2016

За час впровадження системи «ProZorro» область заощадила близько 16 млн. бюджетних коштів. Про це повідомив голова облдержадміністрації Вадим Меріков.

Нагадаємо, що за результатами електронних закупівель, тільки в розрізі структурних підрозділів облдержадміністрації, підвідомчих установ та райдержадміністрацій у квітні вдалося зекономити більше 2 млн. грн.

«Миколаївщина як і раніше в десятці лідерів по кількості оголошених тендерів в системі «ProZorro». З серпня минулого року ми розпочали активне впровадження прозорої системи закупівель, що дало можливість заощадити близько 16 млн. грн. Вкотре закликаю міських керманичів не зволікати, а працювати з «ProZorro», заощаджуючи кошти громади».

Вже зареєстровано більше 3200 оголошень про закупівлю. Всього в торгах взяло участь 242 організатора: підприємства, організації, установи.

Всі новини →