Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Вадим Меріков: Ми будемо боротися за державні інвестиції і зниження канального збору

19/05/2016

 Про це голова облдержадміністрації Вадим Меріков заявив під час відкриття нового терміналу компаній COFCO Agri.

«Миколаївський порт - один з найстаріших портів в Україні. Миколаївщина - один з провідних морських регіонів східної Європи. Миколаївський Морегосподарський комплекс дуже швидко розвивається, ми постійно нарощуємо вантажообіг. У 2015 році це рекордний показник - понад 29 мільйонів тонн, і це не межа. До 2020 року ми розраховуємо на вантажообіг понад 40 мільйонів тонн. У тому числі і завдяки новому терміналу компанії COFCO», - сказав він.

Вадим Меріков додав, що для залучення нових інвестицій необхідно ряд важливих складових: «Для цього нам необхідно реалізувати ряд дуже важливих державних інвестиційних інфраструктурних проектів в Миколаївській області. Ми будемо боротися за те, щоб Адміністрація морських портів України фінансувала наші проекти - днопоглиблення Бузько-Дніпровського-Лиманського каналу, проект нічної навігації каналу, а також зниження тарифів проходу по БДЛК».

Всі новини →