Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Вадим Меріков в чергове ініціюватиме перед мінінфраструктури питання державних інвестицій

22/05/2016

Голова облдержадміністрації Вадим Меріков переконаний, що до миколаївських портів повинні надходити державні інвестиції на розвиток інфраструктури, що дасть можливість залучити приватних інвесторів. Таку позицію він висловив під час зустрічі з міністром інфраструктури Володимиром Омеляном.

«Впродовж двох років разом з народними депутатами, керівництвом Адміністрації морських портів України, я борюсь за те, що в Миколаївську області приходили інвестиції, не тільки приватні, а й державні. Звертаюся до вас, пане міністр, кошти, зароблені у миколаївських портах мають повертатися до нашого регіону. У нас багато важливих проектів у морегосподарському комплексі. Кошти, зароблені філіями АМПУ мають повертатися у вигляді державних інвестицій, які будуть направлені на розвиток інфраструктури. Тоді приходитиме приватний бізнес, якій реалізовувати масштабні інвестиційні проекти», – переконаний він.

Вадим Меріков зазначив, що впродовж 10 років не було масштабних державних інвестицій, тільки цьогоріч було передбачено кошти на реалізацію вкрай важливих портових інфраструктурних проектів.

Всі новини →