Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Вивчення мови – це легко і просто: в області працювали мовні табори

24/06/2016

На виконання Указу Президента України «Про оголошення 2016 року Роком англійської мови в Україні» в червні 2016 року Громадською організацією GoGlobal спільно з Посольством Сполучених Штатів Америки в Україні, Міністерством освіти і науки України, компанією Microsoft та партнерами розроблено новий формат дитячих пришкільних таборів – таборів з поглибленим вивченням англійської мови.

Проект отримав назву «GoGlobal camps». Завдання проекту – це довести, що вивчати іноземну легко і просто, а літній мовний табір може бути веселим, розважальним та яскравим. Однією з переваг «GoGlobal camps» є те, що з дітьми працювали іноземні волонтери – носії мови, які проживали в родинах.

Мовні табори працювали на базі Доманівського РНВК «Доманівська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 – Центр дитячої та юнацької творчості» та Вільнозапорізької загальноосвітньої школа І-ІІІ ступенів Новобузької районної ради, які здобули перемогу у Всеукраїнському конкурсі «Go Camps».

Діти мали можливість спілкуватися англійською протягом усього часу перебування в таборі та користуватися нею під час ігрових та концертних програм, спортивних змагань, театральних вистав, рухливих ігор на свіжому повітрі тощо.

Кожен день був наповнений позитивними емоціями. Особливо дітям сподобалися ігри на свіжому повітрі та спілкування з волонтерами.

Протягом відвідування табору діти ознайомилися з цікавими традиціями та культурою англомовних країн, переглядаючи відео та відвідуючи заочні екскурсії.

Всі новини →