Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

«Перлини півдня» - необмежені можливості людей з особливими потребами

24/06/2016

 Сьогодні, 24 червня  відбувся VІІІ обласний авторський пісенно - літературний конкурс осіб з інвалідністю «Перлини півдня»

Святковий захід відвідали голова обласної ради Вікторія Москаленко, директор департаменту соціального захисту населення Ольга Сивопляс, міський голова Олександр Сєнкевич.

В своєму зверненні до учасників та гостей заходу Ольга Сивопляс зазначила, що такі конкурси допомагають проявити себе при будь-яких життєвих обставинах:

«Це свято - яскравий приклад того, як можна, будучи інвалідом, бачити світ кращим. Можна показати свою історію, не розгубитися. Це приклад для тих, хто перебуває в такому стані депресії і невизначеності аби жити активним життям. Ми радієм талантам цих творчих людей. Губитися не треба, треба шукати місце де можна використати свій талант»

Вона побажала всім конкурсантам творчого натхнення, подальших успіхів і мирного неба над головою.

Голова обласної ради вручила подяки від обласної ради та облдержадміністрації за активну громадську позицію, майстерність у пісенно-літературних видах мистецтва та активну участь у конкурсі людей з обмеженими можливостями «Перлини Півдня» активістам, ветеранам праці, членам обласних та районних осередків інвалідів, активним учасникам художньої самодіяльності.

Крім того, присутні мали змогу відвідати виставку творчих робіт людей з обмеженими фізичними можливостями «Дзвони сердець», що також проходила в стінах Миколаївського академічного художнього російського драматичного театру.

Конкурс «Перлини Півдня» проводиться з 2009 року.

Всі новини →