Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Вадим Меріков: Я служив українському народові, Україні та Президенту

29/06/2016

Про це Вадим Меріков сказав під час зустрічі з керівниками районів та структурних підрозділів.

Відзначимо, що сьогодні Президент України підписав Указ і задовольнив прохання голови облдержадміністрації Вадима Мерікова про відставку.

«Україна переживає складний період, і я вдячний кожному з вас за роботу. Часом ми сперечалися, десь я був різкий, але все це робочі моменти. Я радий, що ми разом розробили реформаторські програми, впроваджували десятки пілотних проектів. Можливо, зараз не відчутний результат наших напрацювань, але реформи будуть відчутні через кілька років, ще дуже багато потрібно змінити, впровадити, реалізувати», - сказав Вадим Меріков.

Він згадав події 2014 року, зазначивши, що завдяки городянам і жителям області, справжнім патріотам вдалося зберегти мир, в 2015 році спільними зусиллями вдалося стабілізувати економічну ситуацію і впровадити фінансову децентралізацію, в 2016 році завершити ряд важливих інвестиційних проектів.

«Не всі плани були реалізовані, не всі проекти завершені. Але незважаючи, ні на що, я весь цей час, служив українському народові, Україні і Президенту. І незалежно від посади буду робити все, щоб наш регіон розвивався. Закликаю вас не зупинятися, продовжувати працювати на благо громади і завершити розпочате. Упевнений, що В'ячеслав Бонь, як технократ, в хорошому розумінні цього слова, впорається, і ви йому в цьому допоможете».

Всі новини →