Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

На посаду директора школи-інтернату №6 претендують три кандидати

19/07/2016

 Сьогодні, 19 липня, відбулися публічні обговорення кандидатур на посаду директора  Миколаївської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів №6 Миколаївської обласної ради для дітей з вадами слуху.

Претенденти на посаду презентували концепцій розвитку і функціонування комунального закладу на короткострокову та довгострокову перспективи, а також плани заходів з підвищення ефективності діяльності об’єктів комунальної власності.

В публічних обговореннях приймали участь 3 кандидати – діючий директор інтернату Микола Смирнов та  вчителя цього ж навчального закладу Наталя Байтемірова та Олександр Кононенко.

Першою виступила Наталя Байтемірова. В своїй програмі вона звернула увагу на важливість формування особистості дітей з депривацією слуху, підвищенні компетентності педагогів. Наталля Байтемірова визначила соціальну адаптацію вихованців інтернату, як одне з головних завдань педагогічного колективу.

Крім того кандидат відмітила, що останні декілька років спостерігається зменшення кількості вихованців  школи-інтернату №6 в зв’язку з чим постає питання про доцільність існування інтернату. Для подолання цієї проблеми Наталля Байтемірова запропонувала впровадити на базі навчального закладу експериментальні класи інших нозологій.

Микола Смирнов представив короткострокову концепцію розвитку школи-інтернату №6, в які окреслив виявлення та розвиток здібностей кожного вихованця навчального закладу, як пріоритетний напрямок в роботі.

Олександр Кононенко, у своїй доповіді звернув увагу на необхідності впровадження сучасних виховних методик в закладі.

Всі новини →