Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Послугами служби зайнятості скористалися майже 40 тисяч жителів області

22/07/2016

 В Миколаївській обласній службі зайнятості, 21 липня,  підвели підсумки роботи за І півріччя 2016 року в умовах впровадження Регламенту.

В.о.директора Миколаївського ОЦЗ Дмитро Оборонько звернув увагу на результати діяльності центрів зайнятості області в напрямку роботи з демобілізованими учасниками АТО. Окремо зупинився на графіках проведення відвідувань підприємств фахівцями центрів зайнятості з метою налагодження тісної співпраці з роботодавцями та інформування про послуги служби зайнятості, зокрема сприяння в працевлаштуванні неконкурентоспроможних громадян, внутрішньо переміщених осіб, демобілізованих учасників АТО, випускників навчальних закладів.

Протягом І півріччя 2016 року послугами служби зайнятості скористалися майже 40 тис. осіб. Спільними зусиллями було забезпечено динаміку щодо забезпечення роботою – на 437 осіб більше, ніж у минулому році, поряд з цим, залучено до участі у громадських роботах та інших роботах тимчасового характеру – на 279 осіб більше. Злагоджена плідна праця дозволила забезпечити зростання рівня працевлаштування після закінчення професійного навчання на 2,5%.

Заступник директора ОЦЗ Людмила Алпєєва  доповіла про результати аналізу виконання основних показників за січень-червень 2016 року в умовах впровадження Регламенту роботи базових центрів зайнятості для задоволення потреб клієнтів.

По завершенню наради всім структурним підрозділам та директорам базових центрів надано відповідні доручення та рекомендації щодо подальшої ефективної роботи

Всі новини →