Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Онлайн-зустріч з письменницею

02/11/2021

1 листопада 2021 року Баштанська публічна бібліотека долучилася до віртуальної зустрічі з Іриною Грабовською – сучасною українською письменницею, перекладачкою, авторкою сценаріїв для комп’ютерних ігор, блогеркою, журналісткою, співавторкою книги – документальної хроніки «У вогняному кільці. Оборона Луганського аеропорту» (псевдонім Анастасія Воронова). Організатором цієї зустрічі виступила Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека. Зустріч з сучасною українською письменницею проходила в рамках циклу «ЛітСвіт: про літературу і не тільки…».

Учасники мали можливість поспілкуватися з письменницею, задати запитання щодо її творчості, а також отримати у подарунок стімпанк-дилогію «Леобург» з автографом.

Подарунок за краще запитання отримала, Софія Грибович, студентка Миколаївського педагогічного університету ім. В. Сухомлинського.

Від Миколаївської обласної універсальної наукової бібліотеки на згадку про зустріч талановита письменниця отримала картину в стилі квілінг, виконану спеціально для неї.

Онлайн-зустріч пройшла в теплій та дружній атмосфері, була цікавою, змістовною та корисною.

Всі новини →