Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

02 листопада відбулася робоча нарада під головуванням голови Баштанської райдержадміністрації Владислава ДМИТРІВА

02/11/2021

02 листопада 2021 року відбулася робоча нарада під головуванням голови Баштанської райдержадміністрації Владислава ДМИТРІВА за участю головного державного інспектора управління Держпраці у Миколаївській області Дмитра КУРУЧА.

На порядку денному розглядались актуальні питання погашення заборгованості із заробітної плати комунальними підприємствами та легалізація зайнятості в Баштанському районі.

Засідання почалось з аналізу поточної ситуації стосовно існуючої заборгованості із виплати заробітної плати, а також боргів по інших платежах.

Звертаючись до присутніх Владислав ДМИТРІВ наголосив, що питання погашення заборгованості із заробітної плати є найважливішим критерієм оцінки діяльності всієї місцевої влади, тому знаходиться на постійному контролі.

За результатами наради було прийняте рішення 08 листопада 2021 року провести чергове засідання районної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

Всі новини →