Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Інформація щодо спростування проблем в лікарні Баштанського району із забезпеченням киснем пацієнтів хворих на коронавірусну хворобу

05/11/2021

 На кількох інформаційних ресурсах Миколаївської області опублікована інформація щодо проблем в лікарні Баштанського району із забезпеченням киснем пацієнтів хворих на коронавірусну хворобу. Баштанська райдержадміністрація спростовує дану інформацію та повідомляє, що заклади охорони здоров’я забезпечені медичним киснем і потреби госпіталізованих хворих на COVID-19 у кисневій терапії забезпечуються повністю.

На даний момент на території району функціонує три ковідних госпіталі, в тому числі на базі:

1.  КНП «Новобузька багатопрофільна лікарня» - завантаженість ліжок складає 59%,

2.  КНП «Снігурівська міська лікарня» - завантаженість ліжок складає 79%,

3.   КНП «Баштанська багатопрофільна лікарня» - завантаженість ліжок складає 94%.

Нажаль зараз перебуваємо у червоному рівні епіднебезпеки. Проте система закладів, які працюють із хворими на COVID-19, здатна забезпечити потребу тих, кому призначили кисневу терапію, відповідним лікуванням. Дане питання тримається на постійному контролі всіх рівнів влади.

Додатково повідомляємо, що з державного бюджету направлена субвенція на придбання обладнання для централізованої подачі кисню хворим, в тому числі 3 млн.грн КНП «Баштанська багатопрофільна лікарня» на придбання кисневої станції та 1,5 млн.грн КНП «Новобузька багатопрофільна лікарня» на придбання кисневої ємності.

 

«Шановні жителі Баштанського району! Вкотре закликаємо вас дотримуватись протиепідемічних заходів. Дотримуйтесь маскового режиму у людних місцях, магазинах та установах, частіше мийте руки, користуйтесь антисептиками. У разі виникнення симптомів коронавірусної інфекції COVID-19 негайно звертайтесь до сімейного лікаря. Бережіть здоров’я!», - наголошує голова райдержадміністрації Владислав ДМИТРІВ.

Всі новини →