Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва Баштанського району!

09/11/2021

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята. Свята тих, для кого творчість, освіченість, вихованість, духовність, національні традиції стали головними життєвими орієнтирами.

Українська земля завжди була щедрою на таланти, і сьогодні культура є одним з вирішальних важелів національного відродження. Ви формуєте духовність, почуття національної гідності, взаємного порозуміння та злагоди в суспільстві.
        Ваша майстерність та професіоналізм зберігає і постійно збагачує українську культуру, а творчість аматорів засвідчує вірність рідному краю, краса якого втілюється в збереженні народних традицій, любові до животворних джерел народного мистецтва.

Завдяки Вашій натхненній праці наше життя стає високим, змістовним,  емоційно наповненим  та гармонійним.

Вітаючи зі святом, бажаю усім працівникам культури і майстрам народного мистецтва міцного здоров’я, родинного тепла і затишку, невичерпної наснаги, мистецьких злетів і реалізації творчих проєктів під мирним небом незалежної України!     

 

З повагою,

голова райдержадміністрації Владислав ДМИТРІВ

Всі новини →