Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Щороку 10 листопада фахівці однієї з точних професій відзначають своє професійне свято – Міжнародний день бухгалтера або День бухгалтерії.

10/11/2021

Вибір дати для цього свята безпосередньо пов'язаний з датою публікації книги, першої друкарської праці про бухгалтерію, Луки Пачіолі «Все про арифметику, геометрію та пропорцію». Тоді венеціанський письменник зібрав всі дані з математики, якими володіло на той момент людство, щоб систематизувати їх в одній книзі.

Шановні бухгалтери! Саме ви забезпечуєте чіткий контроль фінансових потоків, своєчасність податкових платежів, та виплату заробітної плати.

Дозвольте висловити вам  вдячність за сумлінну та кропітку працю, від якої залежить соціально-економічний  розвиток нашого краю.

Бажаю вам успіхів та порозуміння, здоров’я, плідної співпраці, щастя і добра, сімейного затишку! Нехай мудрими будуть ваші  дії, праця приносить вам тільки задоволення, а кожен день життя наповнюється людськими радощами, щастям  і  любов’ю.

 

 

З повагою,

голова райдержадміністрації  Владислав ДМИТРІВ

Всі новини →