Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

07 листопада здійснено рейд щодо дотримання карантинних заходів по закладам торгівлі та надання послуг смт Казанка

10/11/2021

 07 листопада перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Казаріна разом з  робочою групою у складі заступника Казанківського селищного голови Леоніда Новицького, провідного фахівця відділу безпечності харчових продуктів Новобузького управління ГУ Держпродспоживслужби в Миколаїській області Олени Цимбал, представником національної поліції здійснили рейд щодо дотримання карантинних заходів по закладам торгівлі та надання послуг смт Казанка.

Всього обстежено 4 суб’єктів господарювання, із них: 1 магазин продовольчої торгівлі, заклад громадського харчування АЗС «WOG», 1 аптека, Автостанція смт Казанка.

В закладах витримано вимоги щодо проведення дезінфекційних, профілактичних та протиепідемічних заходів (використання персоналом та їх клієнтами засобів індивідуального захисту, забезпечення дезінфекційними засобами, масками, наявність інформації стосовно встановлених обмежень для профілактики коронавірусної хвороби COVID-19 тощо). Також представники робочої групи звертали увагу на наявність сертифікатів про вакцинацію у працівників обстежених закладів.

Окрема подяка покупцям, водіям та пасажирам, які розуміють всю складність ситуації та використовують засоби індивідуального захисту при відвідувані закладів торгівлі та під час поїздки.

Додатково повідомляємо, що у разі недотримання вимог карантину порушники будуть отримувати штрафи.

«Для зупинення розповсюдження коронавірусної інфекції та для якнайшвидшого виходу області з червоної зони нам всім необхідно дотримуватись карантинних обмежень, маскового режиму в громадських місцях, користуватись антисептиком, дотримуватись соціальної дистанції. Не забувайте про ці необхідні заходи», - закликала перший заступник голови райдержадміністрації.

Перевірки триватимуть постійно!

Всі новини →