Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Здійснено перевірку щодо дотримання санітарного законодавства, протиепідемічних заходів під час карантину 16 суб'єктів господарювання міста Снігурівка

11/11/2021

 У четвер, 11 листопада, голова Баштанської райдержадміністрації Владислав Дмитрів та заступник голови Баштанської райдержадміністрації Андрій Дяченко разом з місцевими представниками Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області, органів місцевого самоврядування та національної поліції здійснено рейди щодо дотримання санітарного законодавства, протиепідемічних заходів під час карантину закладами торгівлі на території міста Снігурівка Снігурівської міської територіальної громади Баштанського району.

Всього обстежено 16 суб’єктів господарювання.

Представники робочої групи звертали увагу на наявність сертифікатів про вакцинацію та ПЛР-тести у працівників обстежених закладів. В ході перевірки з’ясовано, що працівниками перевірених торгівельних продовольчих закладів регулярно здійснюються згідно графіку ряд дезінфекційних, профілактичних та протиепідемічних заходів.

Окрема подяка покупцям, які розуміють всю складність ситуації та використовують засоби індивідуального захисту при відвідувані закладів торгівлі.

З керівниками та працівниками підприємств робочою групою проведено роз’яснювальну роботу та видано листи-роз’яснення щодо дотримання протиепідемічних заходів передбачених «червоним» рівнем епідемічної небезпеки.      

Під час рейду порушень в перевірених закладах не виявлено.

Всі новини →