Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

В Баштанському районі продовжуються перевірки щодо дотримання карантинних вимог суб’єктами господарювання

12/11/2021

У п’ятницю, 12 листопада, представниками Баштанської райдержадміністрації та спеціалістами Горохівської сільської територіальної громади, Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області, національної поліції здійснено рейдову перевірку щодо дотримання санітарного законодавства, протиепідемічних заходів під час карантину суб’єктами господарювання сіл Промінь та Баратівка.

Робочою групою перевірено 8 закладів продовольчої торгівлі.

Під час перевірки закладів особлива увага приділялася наявності засобів дезінфекції, масок, стан ведення журналів прибирання та виміру температури працівників, наявність інформації стосовно встановлених обмежень для профілактики коронавірусної хвороби COVID-19 тощо. Окрім цього, перевіряли наявність у керівників та працівників закладів сертифікатів про вакцинацію та ПЛР-тестів.

Також представниками робочої групи здійснювалась роз’яснювальна робота стосовно карантинних обмежень під час перебування у «червоній» зоні та активно наголошувалось на важливості вакцинації.

Під час перевірок суб’єктів господарювання порушень не виявлено.

Дотримання карантинних вимог необхідно перш за все задля збереження здоров’я свого, близьких та оточуючих. Давайте зробимо разом все можливе щоб якнайшвидше вийти із «червоної» зони. Бережіть себе!

Перевірки триватимуть постійно!

 

Всі новини →