Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Перевірено 9 суб’єктів господарювання щодо дотримання карантинних вимог Казанківської селищної територіальної громади

15/11/2021

15 листопада перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Казаріна разом з  робочою групою у складі головного спеціаліста - інспектора праці Казанківського селищної територіальної громади Тетяни Рибак, фельдшер санітарний відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Новобузького управління ГУ Держпродспоживслужби в Миколаїській області Лідією Швець, представником національної поліції здійснили рейд щодо дотримання карантинних заходів по закладам продовольчої торгівлі на території станції Казанка, с. Весела Балка, с. Дитрівка, с. Дмитро-Білівка та с. Новоданилівка Казанківської селищної територіальної громади Баштанського району.

Всього обстежено 9 суб’єктів господарювання.

В закладах представниками робочої групи перевірялися вимоги щодо проведення дезінфекційних, профілактичних та протиепідемічних заходів (використання персоналом та їх клієнтами засобів індивідуального захисту, забезпечення дезінфекційними засобами, масками, наявність інформації стосовно встановлених обмежень для профілактики коронавірусної хвороби COVID-19, ведення журналів тощо). Також звертали увагу на наявність сертифікатів про вакцинацію та ПЛР-тести у працівників обстежених закладів.

За результатами перевірки складено 1 протокол.

Окрім цього, Наталія Казаріна спілкувалася з керівниками, працівниками перевірених закладів та покупцями щодо важливості вакцинації, оскільки вакцинація зменшує шанси на можливість захворювання на коронавірусну хворобу COVID-19 та в разі захворювання, хвороба проходить в вакцинованих осіб в легшій формі.

Висловлюємо подяку керівникам, працівникам та покупцям, які розуміють всю складність ситуації та постійно використовують засоби індивідуального захисту. Пам’ятаймо, що лише спільними зусиллями ми можемо зупинити поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2!

Перевірки триватимуть постійно!

Всі новини →