Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

На Баштанщині тривають перевірки щодо дотримання карантинних вимог суб’єктами господарювання

24/11/2021

Сьогодні, 24 листопада,  робочою групою у складі представника Баштанської райдержадміністрації та спеціалістів з Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області, органів місцевого самоврядування і національної поліції здійснили перевірку щодо дотримання карантинних вимог закладами на території міста Баштанка, села Веселе Березнегуватської селищної територіальної громади та села Новополтавка Новобузької міської територіальної громади.

 Всього обстежено 16 суб’єктів господарювання, із них: АЗС «Кворум», 8 продовольчих закладів торгівлі, 2 непродовольчих заклади торгівлі, 1 заклад дошкільної освіти, 1 заклад загальної середньої освіти та 3 заклади громадського харчування.

 В закладах перевірялося додержання вимог щодо проведення дезінфекційних, профілактичних та протиепідемічних заходів. Окрім цього, представники робочої групи звертали увагу на наявність сертифікатів про вакцинацію та ПЛР-тести у керівників та працівників обстежених закладів.

 За результатами перевірки складено 4 протоколи.

 Також представниками робочої групи проводилася роз’яснювальна робота стосовно карантинних обмежень під час перебування в «червоній» зоні та наголошували на важливості вакцинації.

 Перевірки триватимуть постійно!

 

Всі новини →