Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

На Баштанщині тривають перевірки щодо дотримання карантинних вимог суб’єктами господарювання

25/11/2021

 Вчора, 24 листопада,  робочою групою у складі представника Баштанської райдержадміністрації та спеціалістів з Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області, органів місцевого самоврядування і національної поліції здійснили перевірку щодо дотримання карантинних вимог закладами на території с. Троїцько-Сафонове Казанківської селищної територіальної громади.

 Всього обстежено 6 суб’єктів господарювання, із них: 5 продовольчих закладів торгівлі та 1 непродовольчий заклад торгівлі.

В закладах перевірялося додержання вимог щодо проведення дезінфекційних, профілактичних та протиепідемічних заходів. Окрім цього, представники робочої групи звертали увагу на наявність сертифікатів про вакцинацію та ПЛР-тести у керівників та працівників обстежених закладів.

         За результатами перевірки складено 1 припис щодо усунення порушення вимог законодавства.

         Також представниками робочої групи проводилася роз’яснювальна робота стосовно карантинних обмежень під час перебування в «червоній» зоні та наголошували на важливості вакцинації.

         Перевірки триватимуть постійно!

Всі новини →