Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Двум жінкам із Баштанського району присвоєно звання Мати-героїня

26/11/2021

 25 листопада голова райдержадміністрації Владислав Дмитрів разом з Горохівським сільським головою Іриною Шевчук вручили нагрудний знак та посвідчення до почесного звання «Мати-героїня» жительці с. Баратівка Горохівської сільської територіальної громади Рембич Тетяні Миколаївні.

Владислав Дмитрів подякував Тетяні Миколаївні за виховання чудових дітей, які вже працюють на благо України та побажав здоров’я, добробуту, злагоди та щоб її сини вдало закінчили свою службу в ЗСУ.

Тетяна Миколаївна виховала 6 дітей: 3 сина і 3 дочки, які вже повнолітні. Всі діти проживають та працюють на території України. Двоє синів проходять службу за контрактом в зоні АТО/ООС.

Сьогодні, 26 листопада, голова райдержадміністрації Владислав Дмитрів разом з Снігурівським міським головою Інною Бойко вручили відзнаку «Мати-героїня» жительці міста Снігурівка Світлані Вершицькій – матері семи дітей.

«Висловлюю слова вдячності за те, що Ви виховали своїх дітей, бо це майбутнє нашої держави. Бажаю Вам здоров’я і щоб діти радували своїми здобутками», – зазначив Владислав Дмитрів.

Це почесне звання присвоєно Тетяні Миколаївні Рембич та Світлані Миколаївні Вершицькій Указом Президента України від 7 травня 2021 року №188/2021 за материнську самовідданість, зразкове виховання дітей, забезпечення умов для їх всебічного розвитку.

Довідково, почесне звання "Мати-героїня" присвоюється жінкам, які народили та виховали до 8-ми річного віку 5-ох і більше дітей, у тому числі дітей, усиновлених у встановленому законодавством порядку враховуючи вагомий особистий внесок у виховання дітей у сім'ї, створення сприятливих умов для здобуття дітьми освіти, розвитку їх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей.

Всі новини →