Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

28 листопада, в рамках заходів з нагоди запуску проекту пересувне поштове відділення відбулося вручення 26 автомобілів «Пересувне відділення» АТ «Укрпошта»

28/11/2021

Сьогодні, 28 листопада, в рамках заходів з нагоди запуску проекту пересувне поштове відділення відбулося вручення 26 автомобілів «Пересувне відділення» АТ «Укрпошта», які будуть передані на обслуговування поштових пересувних відділень у Баштанській, Новобузькій та Снігурівській міських територіальних громадах, за участі народного депутата України Ігора Негулевського,  голови райдержадміністрації Владислава Дмитріва, Баштанського міського голови Олександра Берегового, директора Миколаївської філії АТ «Укрпошта» Єгора Косорукова.

Пересувне відділення поштового зв’язку (ПВПЗ) – це повноцінне поштове відділення, яке приїжджає у населені пункти з невеликою кількістю жителів. Бригада пересувного відділення у складі трьох осіб (листоноша ПВПЗ, начальник ПВПЗ та водій-супроводжувач) доставляють ліки, періодику й посилки, приймають оплату за комунальні платежі, приймають та виплачують перекази тощо. Тобто пересувне поштове відділення надає весь спектр послуг, що і стаціонарне відділення.

Владислав Мирославович подякував за сприяння в покращенні надання послуг жителям району народному депутату України Ігору Негулевському та директору Миколаївської філії АТ «Укрпошта» Єгору Косорукову, зазначивши, що дані пересувні відділення нададуть можливість надавати послуги Укрпошти в найвіддаленіших населених пунктах нашого району.

Цього дня, в рамках заходів, з нагоди запуску проекту пересувне поштове відділення відбулося спецпогашення поштового конверту з оригінальною маркою «Пересувне відділення» виготовленого АТ «Укрпошта» за участі членів комісії (президії): народного депутата України Негулевського Ігора Петровича,  голови райдержадміністрації Дмитріва Владислава Мирославовича та директора Миколаївської філії АТ «Укрпошта» Косорукова Єгора Євгеновича.

З нагоди відзначення запуску проекту пересувне поштове відділення, в кількості 90 ПВПЗ в межах Миколаївської області, Миколаївська дирекція АТ «Укрпошта» національний оператор поштового зв’язку, випустила конверт з оригінальною маркою.

Слід зазначити, що вперше спецпогашення відбувається за межами м. Миколаєва на території новостворених ОТГ.

Почесні члени президії залишили свої підписи і відбиток штемпеля «Робоча назва» на художніх конвертах з оригінальною маркою тим самим засвідчили це історичне спецпогашення. 

По традиції один екземпляр художнього конверту з оригінальною маркою передається на зберігання в  районний краєзнавчий музей м. Баштанка та дарується по екземпляру всім членам комісії.

Цього дня Владислав Дмитрів взяв участь у робочій зустрічі з народним депутатом України Ігорем Негулевським з головами територіальних громад Баштанського району та 130 округу, що відбулася в приміщенні Баштанської райдержадміністрації. Тематика зустрічі стосувалась перспектив розвитку територіальних громад та співпраці у подальшому. Загалом зустріч пройшла у конструктивній, робочій атмосфері.

Після цього народний депутат Ігор Негулевській разом з керівництвом району відвідали Баштанську багатопрофільну лікарню, де проводиться будівництво приймального відділення та Баштанський опорний заклад ЗСО № 1, у якому з 2022 року планується розпочати капітальний ремонт закладу в рамках програми Президента «Велике будівництво».

Всі новини →