Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

«Маємо тенденцію щодо зменшення захворюваності на COVID-19», - Віталій Кім

29/11/2021

 Станом на 29 листопада в Миколаївській області за останню добу виявлено 401 новий підтверджений випадок COVID-19, померло 4 людей. 

 

Про це на своїй сторінці у «Фейсбук» повідомив голова Миколаївської облдержадміністрації Віталій Кім.

 

«Маємо тенденцію на зменшення захворюваності, але розслаблятися на зараз дуже рано», - зазначив він.

 

Віталій Кім розповів, що в області також покращилася ситуація із заповненістю ліжок.

 

«Завантаженість ліжок, забезпечених подачею медичного кисню, у закладах охорони здоров’я, визначених для госпіталізації пацієнтів з підтвердженим випадком COVID-19 складає 52,2 %. При допустимому показнику не більше 65 %», - сказав Віталій Кім. 

 

Очільник області зауважив, що медична система області витримує всі навантаження, але деякі показники захворюваності ще знаходяться у «червоній» зоні.

 

«По основним коефіцієнтам - це виявлення випадків інфікування та рівень госпіталізації, за останні три дні маємо від’ємну динаміку», - повідомив він.

 

Проте, за його словами коефіцієнт виявлення інфікування становить 28,7 %, при нормі менше ніж 20 % та рівень госпіталізації – 72,8 % при нормі менше ніж 60 % на 100 тис. населення.

 

«Тому на зараз ми одна з областей, яка стабільно є в «червоній» зоні, але я вірю в те, що обережність людей та здоровий глузд допоможе нам швидко з неї вийти», - зазначив Віталій Кім.

 

Відео можна переглянути за посиланням: https://cutt.ly/XT3F780

Всі новини →